Hírek, Akciók!

5.Május utolsó hétvégéje a gyermekeinké! Természetesen az év összes napja is, de ezen a hétvégén talán még fokozottabban odafigyelünk rájuk! Június lesz mindjárt és itt a Pedagógusnap!
Sok szeretettel köszöntjük a Tanárainkat!lAzokat is akik most aktívan dolgoznak és azokat is, akik még az én korosztályomat tanították és már nyugdíjas éveiket töltik.Természetesen egy pillanat erejéig gondoljunk szeretettel azokra a tanárainkra is , akik már sajnos nem lehetnek köztünk,de mindig hálával emlékezünk rájuk a nekünk adott indíttatásért!Ugyanezen a hétvégén lesz az óvodában a ballagás is. Nagycsoportos óvodásaink elindulnak az élet rögös útján, búcsút vesznek az óvodától és félve vagy kíváncsian tekintgetnek az iskola felé!Ezen a hétvégén véget ér számukra a gondtalan élet, megkezdődik lassan az iskolára való felkészülés. Sok sikert kívánok nekik!
4. NŐNAP alkalmából:
„Korunk hősnője vékony, mint a cérna, tekintve, hogy nullaszázalékos joghurton és műanyag müzlin él, bár igaz, ami igaz, szereti a bonbonokat is. Tizenkilenc évesen már vannak ősz hajszálai, de sebaj, mert így legalább naponta tudja váltogatni a hajszínét. Soha nem fakul ki a pulóvere, és nincs az a folt, amit ő ki ne tudna venni a munkásruhából. Esténként négykézláb mászik a bárpulton - hol egy üveg sör, hol az azt kortyolgató jóképű férfi után. Ha hazamegy, mindent szanaszét dobál, még sincs soha rendetlenség nála. Nem vízköves sem a fürdőszobája, sem a mosógépe, és ha vacsorát készít, azt hozzávetőlegesen másfél perc alatt teszi, ami annál is könnyebben megy neki, mert például a retkek maguktól ugranak a tálcájára. Imádók sorakoznak az erkélye alatt, és vetik magukat az autója elé. Ha van gyereke, az gyönyörű, és rendszerint a vécé közelében játszik. Elképesztő gyakorisággal zuhanyozik, mégsem száraz a bőre. Gyakran fáj a feje, a gyomra, a lába, de olyankor bekap valami pirulát, és a baj fél perc alatt megszűnik. Csak kétféle időjárás létezik körülötte: vagy ragyog a nap, vagy zuhog az eső. Az előbbiben boldog, de az utóbbiban sem fázik meg, és nem megy tönkre a frizurája...”
3. Valentin-napra és Juliannára cserepes és vágott virágok nagy választékban kaphatók. Üzletünkben továbbra is kérhető a kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártya.
2. A vörös rózsa a szerelem virága.Ha fehér rózsát adunk, sok mindent mondhatunk vele.Jelentheti a nagyrabecsülést, az alázatosságot, az ártatlanságot a titoktartást és a csendet is.A rózsaszín rózsa a kecsesség jele. Bár sokan az irigység színének tartják a sárgát, a sárga rózsa örömöt és vidámságot jelent. A szegfű a szeszélyesség és komoly szerelem virága. A tulipán a lángoló érzelmek és a nőiesség jelképének virága. A liliom a kacér nő virága. A magnólia a természetesség virága.A kála a szépség virága.Az írisz a remény virága. Az ambrózia a viszonzott szerelem jelképe.A borostyán a házastársi szerelem, a hűség a barátság jelképe.A gardénia a titkos szerelem jelképe.A vörös krizantém jelentése: szeretlek / bár sokan még a ?temető virággal? azonosítják!A fehér liliom: szüzesség, tisztaság méltóság.A mirtusz: szerelem.
1. Valentin napra: Sok minden van, amit szívesen adnék Neked!Szeretnék Neked bölcsességet adni, de azt csak a múló évek hozhatják meg.Szeretnék Neked sikert adni, de annak csak akkor van értelme, ha megdolgozunk érte.Szeretnék Neked boldogságot adni, de az odavezető utat mindenkinek magának kell megtalálnia.De van egy olyan ajándék, amit adhatok Neked amely mindig veled lesz és az nem más,mint az én szeretetem...